Julia bergman instagram

julia bergman (@juliabergman_) • Instagram photos and videos

240k Followers, 727 Following, 1211 Posts – See Instagram photos and videos from julia bergman (@juliabergman_)

julia bergman (@juliabergman_) • Instagram photos and videos

vårt liv i bild och film ~ @husmedbus Milan Zelda Ilse

240k Followers, 728 Following, 1,211 Posts – See Instagram photos and videos from julia bergman (@juliabergman_)

julia bergman on Instagram: “Tydligen fyller jag 25(!!!) år idag …

julia bergman on Instagram: “Tydligen fyller jag 25(!!!) år idag 😅 ni som känner mig eller följt mig ett tag vet ju att jag har liiiite åldersnoja men idag, idag fick jag världens goaste känsla. Om ni swipar till bild nummer två så är det så jag spenderade min 17-årsdag, mycket fest, mycket roligt och mådde vääääldigt dåligt dagen efter 😳🎉🎉 om ni sen bläddrar till bild tre, fyra och fem så ser ni hur dagen än så länge sett ut, skönsång 06:00, grillad korv med bröd vid sjön, lugnt och skönt ☕️🍼🌲 Det jag vill komma till angående åldersnojan är att jag gick för att lämna grejer i bilen och går sedan tillbaka och ser min familj (ja, MIN familj… hur sjukt är inte det? Jag var nyss 10 år och kom hem från skolan och drack oboy och åt rostad macka som mamma fixat) men ja iallafall.. min fina familj stod där tillsammans alla tre med ryggen emot mig och kastade ”plopp”. Då mina vänner stod jag länge och tittade på dem och tänkte ”det är helt okej att åren går så länge jag får spendera resten av tiden med dem. Att förhoppningsvis få åldras tillsammans med livets man och skaffa många minnen att blicka tillbaka på och dela med familjen ❤️❤️❤️ vad jag egentligen vill ha sagt med detta är att trots att jag blir ett år äldre så lever jag mitt bästa liv JUST NU!!! Även fast jag är mitt äldsta jag 😜”

24.2k Likes, 854 Comments – julia bergman (@juliabergman_) on Instagram: “Tydligen fyller jag 25(!!!) år idag ni som känner mig eller följt mig ett tag …

24K Likes, 854 Comments – julia bergman (@juliabergman_) on Instagram: “Tydligen fyller jag 25(!!!) år idag 😅 ni som känner mig eller följt mig ett tag vet ju att jag har liiiite åldersnoja men idag, idag fick jag världens goaste känsla. Om ni swipar till bild nummer två så är det så jag spenderade min 17-årsdag, mycket fest, mycket roligt och mådde vääääldigt dåligt dagen efter 😳🎉🎉 om ni sen bläddrar till bild tre, fyra och fem så ser ni hur dagen än så länge sett ut, skönsång 06:00, grillad korv med bröd vid sjön, lugnt och skönt ☕️🍼🌲 Det jag vill komma till angående åldersnojan är att jag gick för att lämna grejer i bilen och går sedan tillbaka och ser min familj (ja, MIN familj… hur sjukt är inte det? Jag var nyss 10 år och kom hem från skolan och drack oboy och åt rostad macka som mamma fixat) men ja iallafall.. min fina familj stod där tillsammans alla tre med ryggen emot mig och kastade ”plopp”. Då mina vänner stod jag länge och tittade på dem och tänkte ”det är helt okej att åren går så länge jag får spendera resten av tiden med dem. Att förhoppningsvis få åldras tillsammans med livets man och skaffa många minnen att blicka tillbaka på och dela med familjen ❤️❤️❤️ vad jag egentligen vill ha sagt med detta är att trots att jag blir ett år äldre så lever jag mitt bästa liv JUST NU!!! Även fast jag är mitt äldsta jag 😜”

julia bergman on Instagram: “VI SKA HA BARN ❤️ om allt …

60.1k Likes, 2943 Comments – julia bergman (@juliabergman_) on Instagram: “VI SKA HA BARN ❤️ om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i …

husmedbus – Julia Bergman Dennis Everberg – Instagram

65.5k Followers, 20 Following, 56 Posts – See Instagram photos and videos from Julia Bergman Dennis Everberg (@husmedbus)

julia bergman (@juliabergman_) • Instagram foto dan video

~ vårt liv i bild och film ~ @husmedbus Milan Zelda Ilse downs …

juliabergman_ Instagram profile with posts and stories

Explore @juliabergman_ Instagram profile with posts and stories – Picuki.com. … julia bergman. ~ vårt liv i bild och film ~ @husmedbus Milan …

JULIA BERGMAN (@juliiabergmann) har lagt till ett … – Pinterest

JULIA BERGMAN 🌸🦋🌈 (@juliiabergmann) har lagt till ett foto på sitt Instagram-konto: “🌞🌞”

2021-feb-07 – JULIA BERGMAN (@juliiabergmann) har lagt till ett foto på sitt Instagram-konto: ” “

2021-feb-07 – JULIA BERGMAN 🌸🦋🌈 (@juliiabergmann) har lagt till ett foto på sitt Instagram-konto: “🌞🌞”

Aftonbladet – Julia Bergman delar med sig på Instagram

Julia Bergman delar med sig på Instagram: ”Det känns såklart tråkigt och … ”Unga mammor”-profilen Julia Bergman och hockeyproffset Dennis Everberg har …

Julia Bergman – Influencer – IM EXPO

Julia Bergman – Influencer

I april föddes dottern Zelda och i februari 2021 såg dottern Ilse dagens ljus. På Instagram och YouTube har Julia en mycket engagerad följarskara som följer …

Läs mer om vår talare från IM Expo 2022, Julia Bergman känd från Unga Mammor var där, missade du det? se våra talare för 2023 här!

Keywords: julia bergman instagram, julia bergman instagram stories, juliabergman instagram