Petra marklund instagram

Petra Marklund (@petra_marklund) • Instagram photos and …

35.8k Followers, 543 Following, 885 Posts – See Instagram photos and videos from Petra Marklund (@petra_marklund)

Nu ser man inte foten längre.. så JA, jag är gravid ✌️

Petra Marklund on Instagram: “Nu ser man inte foten längre.. så JA, jag är gravid 😍✌️🍼🍼🍼”

2503 Likes, 174 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Nu ser man inte foten längre.. så JA, jag är gravid ✌️ ”

2,503 Likes, 174 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Nu ser man inte foten längre.. så JA, jag är gravid 😍✌️🍼🍼🍼”

Petra Marklund on Instagram: “Oslagbart. ❤️”

9735 Likes, 711 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Oslagbart. ❤️”

September/Petra Marklund Club (@petramarklundclub …

157 Followers, 251 Following, 59 Posts – See Instagram photos and videos from September/Petra Marklund Club (@petramarklundclub)

Petra Marklund on Instagram: “Så här glad är jag för all kärlek …

Petra Marklund on Instagram: “Så här 👆 glad är jag för all kärlek jag fått på min födelsedag!🎂❤️ och som tack så tänkte jag att jag skulle ge en present till er i form av en låt! NU PÅ FREDAG KOMMER MIN NYA SINGEL FRÅN DET KOMMANDE ALBUMET!! Jag är så laddad och glad att jag äntligen får dela med mig av den till er!! 18/9 smäller det! 💝💝💝💥🔫🎶🎶🎶”

1477 Likes, 39 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Så här glad är jag för all kärlek jag fått på min födelsedag!

1,476 Likes, 39 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Så här 👆 glad är jag för all kärlek jag fått på min födelsedag!🎂❤️ och som tack så tänkte jag att jag skulle ge en present till er i form av en låt! NU PÅ FREDAG KOMMER MIN NYA SINGEL FRÅN DET KOMMANDE ALBUMET!! Jag är så laddad och glad att jag äntligen får dela med mig av den till er!! 18/9 smäller det! 💝💝💝💥🔫🎶🎶🎶”

Petra Marklund on Instagram: “Fina fina fina Barbro. Jag kan …

Petra Marklund on Instagram: “Fina fina fina Barbro. Jag kan verkligen inte fatta att det är sant. Jag och VI kommer att sakna dig otroligt mycket. Tack för att du inspirerat, satt guldkant på mitt liv och för alla många roliga minnen jag fick dela med dig. Du kommer alltid finnas kvar❤️ #TackBarbro #Lillbabs #QueenB”

2649 Likes, 69 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Fina fina fina Barbro. Jag kan verkligen inte fatta att det är sant.

2,649 Likes, 69 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Fina fina fina Barbro. Jag kan verkligen inte fatta att det är sant. Jag och VI kommer att sakna dig otroligt mycket. Tack för att du inspirerat, satt guldkant på mitt liv och för alla många roliga minnen jag fick dela med dig. Du kommer alltid finnas kvar❤️ #TackBarbro #Lillbabs #QueenB”

Petra Marklund on Instagram: “Äntligen fick vi sjunga ihop på …

1103 Likes, 27 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “Äntligen fick vi sjunga ihop på riktigt❤️ Så kul att du kom förbi kära …

Petra Marklund on Instagram: “På fredag släpper jag nytt …

2126 Likes, 36 Comments – Petra Marklund (@petra_marklund) on Instagram: “På fredag släpper jag nytt! Låten heter ”PENGAR” (Ni kan smyglyssna via pre-save …

Keywords: petra marklund instagram