Simon peyron instagram

@simonpeyron • Instagram photos and videos

Artist, Producer and Songwriter. For business inquiries please contact info@simonpeyron.com · 598 posts · 4,762 followers · 2,261 following.

simonpeyron on Instagram: “Jag lever fortfarande, därför …

6 feb. 2022 — simonpeyron. Jag lever fortfarande, därför lägger jag upp en bild på de döda! Puss #mayhem · View all 4 comments.

Simon Peyron och en skeptisk Andreas Moe i studion idag.

David Björk on Instagram: “Simon Peyron och en skeptisk Andreas Moe i studion idag.”

22 Likes, 0 Comments – David Björk (@davidbjoerk) on Instagram: “Simon Peyron och en skeptisk Andreas Moe i studion idag.”

22 Likes, 0 Comments – David Björk (@davidbjoerk) on Instagram: “Simon Peyron och en skeptisk Andreas Moe i studion idag.”

#simonpeyron hashtag on Instagram • Photos and Videos

107 Posts – See Instagram photos and videos from ‘simonpeyron’ hashtag.

107 Posts – See Instagram photos and videos from ‘simonpeyron’ hashtag

I @simonpeyron drömvärld var det såhär vi blev ett par ha ha …

4231 Likes, 122 Comments – @malinolssonsvt on Instagram: “I @simonpeyron drömvärld var … I @simonpeyron drömvärld var det såhär vi blev ett par ha ha ha.

Programledaren Malin Olsson och hennes pojkvän musikern …

2597 Likes, 18 Comments – Kändisnyheter (@kandisnyheter) on Instagram: “Programledaren Malin Olsson och hennes pojkvän musikern Simon Peyron ska bli …

SVT-profilen Malin Olsson och Outrigger-sångaren Simon …

🌼Kändisnyheter🌼 on Instagram: “SVT-profilen Malin Olsson och Outrigger-sångaren Simon Peyron har blivit föräldrar till en liten dotter. Vad den lilla kommer att heta är ännu inte klart.”

728 Likes, 10 Comments – Kändisnyheter (@kandisnyheter) on Instagram: “SVT-profilen Malin Olsson och Outrigger-sångaren Simon Peyron har blivit …

728 Likes, 10 Comments – 🌼Kändisnyheter🌼 (@kandisnyheter) on Instagram: “SVT-profilen Malin Olsson och Outrigger-sångaren Simon Peyron har blivit föräldrar till en liten dotter. Vad den lilla kommer att heta är ännu inte klart.”

simonpeyron on Instagram: “Saknar verkligen att få spela live …

simonpeyron Lekstuga i 190 km/h med knasigaste gänget för Vem är monstret! Trodde aldrig att jag skulle få bonda grävandes i en.

Tog en tripp till Kivik och kvicknade till av vågor och solsken …

429 Likes, 5 Comments – @simonpeyron on Instagram: “Tog en tripp till Kivik … simonpeyron Lekstuga i 190 km/h med knasigaste gänget för Vem är monstret!

simonpeyron on Instagram: “Ibland är de så svårt att vara …

simonpeyron on Instagram: “Ibland är de så svårt att vara pappa. Helt ärligt så har jag kämpat enormt mycket för att inte känna mig helt värdelös mellan ronderna i skrik-på-pappa-i-panik-nattningen. Blanka har varit mammig sedan ett ganska tidigt stadie. Samtidigt är hon större delen av dagen världens enklast och glädjesprudlande unge. Jag har haft en väldigt stark drivkraft i att bli den förebilden till henne som jag under hela mitt liv haft i min mamma. Eftersom kvällar har varit mer kritiska för Blanka, och jag jobbat sent i perioder, har jag jag gång på gång hamnat i en sits där den tiden man får blir en kamp i motvind. En kamp om närhet, trygghet och kärlek. Jag såg en fantastisk dokumentär som handlar just om manlighet och varför just män många gånger kan känna sig som ”den andra föräldern”. De är en enormt kluven sits man lätt kan hamna i. Speciellt när ens barn fortfarande inte helt förstår tallriksmodellen av familj och de trygghetsnätet som sträcker sig något längre än mammas bröstkorg.Samtligt är jag världens lyckligast när jag möts av hennes genomgående kärleksfulla hälsning när jag kliver in genom ytterdörren. De där leendet som ingen i världen kan fejka. Genuin kärlek. Jag älskar dig så mycket att mitt hjärta får brista varje dag om så krävs, jag kommer inte sluta kämpa för vår relation. Just nu längtar jag till den dagen du kan känna likvärdig trygghet i oss båda som föräldrar, och jag lovar att jag ska göra allt för att de blir så snart. Älskade unge ❤️”

simonpeyron Sååå äntligen finns låten uppe på Spotify! Tack alla för peppen jag vill passa på att tacka alla fantastiska musiker.

849 Likes, 36 Comments – @simonpeyron on Instagram: “Ibland är de så svårt att vara pappa. Helt ärligt så har jag kämpat enormt mycket för att inte känna mig helt värdelös mellan ronderna i skrik-på-pappa-i-panik-nattningen. Blanka har varit mammig sedan ett ganska tidigt stadie. Samtidigt är hon större delen av dagen världens enklast och glädjesprudlande unge. Jag har haft en väldigt stark drivkraft i att bli den förebilden till henne som jag under hela mitt liv haft i min mamma. Eftersom kvällar har varit mer kritiska för Blanka, och jag jobbat sent i perioder, har jag jag gång på gång hamnat i en sits där den tiden man får blir en kamp i motvind. En kamp om närhet, trygghet och kärlek. Jag såg en fantastisk dokumentär som handlar just om manlighet och varför just män många gånger kan känna sig som ”den andra föräldern”. De är en enormt kluven sits man lätt kan hamna i. Speciellt när ens barn fortfarande inte helt förstår tallriksmodellen av familj och de trygghetsnätet som sträcker sig något längre än mammas bröstkorg.Samtligt är jag världens lyckligast när jag möts av hennes genomgående kärleksfulla hälsning när jag kliver in genom ytterdörren. De där leendet som ingen i världen kan fejka. Genuin kärlek. Jag älskar dig så mycket att mitt hjärta får brista varje dag om så krävs, jag kommer inte sluta kämpa för vår relation. Just nu längtar jag till den dagen du kan känna likvärdig trygghet i oss båda som föräldrar, och jag lovar att jag ska göra allt för att de blir så snart. Älskade unge ❤️”

Keywords: simon peyron instagram