Sofia ståhl instagram

Sofia Ståhl (@staahlsofia) • Instagram photos and videos

48.1k Followers, 1239 Following, 3733 Posts – See Instagram photos and videos from Sofia Ståhl (@staahlsofia)

Sofia Ståhl on Instagram: “Nu är jag hemma igen! Full av …

573 Likes, 12 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Nu är jag hemma igen! Full av intryck men inte så upplevelsebakfull som jag trodde att …

Sofia Ståhl on Instagram: “Tusen tack för all kärlek ni ger oss …

7115 Likes, 328 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Tusen tack för all kärlek ni ger oss! ❤️❤️❤️ Har skrivit några ord i bloggen: …

Sofia Ståhl on Instagram: “”Det här har jag ätit sedan sist” är …

”Det här har jag ätit sedan sist” är ett av bloggens mest uppskattade återkommande inlägg, testade att göra det i … Vi behöver fortsätta prata om hur påverkade …

Sofia Ståhl on Instagram: “Nu är den äntligen här! Som jag …

Sofia Ståhl on Instagram: “Nu är den äntligen här! Som jag längtat!💍 Oväntat svår att få söt på bild. #förlovningsring #wedding #vanbruun”

1730 Likes, 36 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Nu är den äntligen här! Som jag längtat! Oväntat svår att få söt på bild.

1,730 Likes, 36 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Nu är den äntligen här! Som jag längtat!💍 Oväntat svår att få söt på bild. #förlovningsring #wedding #vanbruun”

Sofia Ståhl (@stahlsofia) • Instagram photos and videos

100 Followers, 222 Following, 69 Posts – See Instagram photos and videos from Sofia Ståhl (@stahlsofia)

Sofia Ståhl on Instagram: “Saker jag vill göra i helgen

583 Likes, 10 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Saker jag vill göra i helgen: Vara ute. Vara ute. Vara ute.”

Låt oss göra en gemensam satsning för att det här inte ska bli …

Sofia Ståhl on Instagram: “Låt oss göra en gemensam satsning för att det här inte ska bli en höst där all ledig tid bokas upp direkt. Låt inte det här bli en höst där du inte kan förnimma känslan av sommarens lunk. Gå inte rakt in i stressen. Hejda dig när någon frågar om ni ska boka in det där om tre veckor. Mjukstarta. Låt hösten växa fram. Vara behaglig en stund till. #ptfia”

982 Likes, 37 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Låt oss göra en gemensam satsning för att det här inte ska bli en höst där all ledig tid …

982 Likes, 37 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Låt oss göra en gemensam satsning för att det här inte ska bli en höst där all ledig tid bokas upp direkt. Låt inte det här bli en höst där du inte kan förnimma känslan av sommarens lunk. Gå inte rakt in i stressen. Hejda dig när någon frågar om ni ska boka in det där om tre veckor. Mjukstarta. Låt hösten växa fram. Vara behaglig en stund till. #ptfia”

Sofia Ståhl on Instagram: “Håravfall. Det hade varit lätt att bara …

Sofia Ståhl on Instagram: “Håravfall. Det hade varit lätt att bara lägga ut efter-bilden där håret är tjockt, glansigt och har härliga lockar. Men det går inte när verkligheten är en helt annan. Mitt egna hår ser ut som på bilden ovan. Jag tappar det. Det är slitet, sprött, fett och går av. I obalans. Innan jul upptäckte vi att jag tappat nästan halva mitt hår på några veckor. Och det här är vanligt. Håravfall är vanligt för många och ofta stressrelaterat. Jag förstår varför mitt hår mår som det gör nu, för det har gått lite tid sedan separation, flytt och allt som var förra året. Och håret reagerar ofta senare. Jag har använt @hairtalkextensions i till och den i flera år. Mest för att förtjocka och för att det är kul att ha mycket hår. Nu för att jag ska känna mig mer som mig själv tills mitt egna hår återhämtat sig. Håravfall alltså. Säg att jag inte ensam om att tappa håret när livet kör över en? #hairtalkextensions”

1326 Likes, 111 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Håravfall. Det hade varit lätt att bara lägga ut efter-bilden där håret är tjockt, …

1,326 Likes, 111 Comments – Sofia Ståhl (@staahlsofia) on Instagram: “Håravfall. Det hade varit lätt att bara lägga ut efter-bilden där håret är tjockt, glansigt och har härliga lockar. Men det går inte när verkligheten är en helt annan. Mitt egna hår ser ut som på bilden ovan. Jag tappar det. Det är slitet, sprött, fett och går av. I obalans. Innan jul upptäckte vi att jag tappat nästan halva mitt hår på några veckor. Och det här är vanligt. Håravfall är vanligt för många och ofta stressrelaterat. Jag förstår varför mitt hår mår som det gör nu, för det har gått lite tid sedan separation, flytt och allt som var förra året. Och håret reagerar ofta senare. Jag har använt @hairtalkextensions i till och den i flera år. Mest för att förtjocka och för att det är kul att ha mycket hår. Nu för att jag ska känna mig mer som mig själv tills mitt egna hår återhämtat sig. Håravfall alltså. Säg att jag inte ensam om att tappa håret när livet kör över en? #hairtalkextensions”

Keywords: sofia ståhl instagram