Tora rydelius instagram

Tora Rydelius (@10gemensamma) • Instagram photos and …

Tora Rydelius (@10gemensamma) • Instagram photos and videos

2654 Followers, 1394 Following, 141 Posts – See Instagram photos and videos from Tora Rydelius (@10gemensamma)

2,846 Followers, 1,415 Following, 141 Posts – See Instagram photos and videos from Tora Rydelius (@10gemensamma)

Tora Rydelius on Instagram: “Min syster Fridas födelsedag …

Tora Rydelius on Instagram: “Min syster Fridas födelsedag. När jag tänker på henne blir jag nästan alltid gråtfärdig. Blir alltid förvånad över det. Brukar säga att det inte finns nån jag känner så mkt för som henne. O d e sant. Tror det är för att hon förstår och alltid försöker förstå mig trots att jag aldrig förstod eller försökte förstå henne under tonåren. Ska beskriva hur hon e: behaglig och mild, inkännande kanske d heter, d låter kanske lite men det är väldigt underskattade egenskaper för det är sånt man vill va nära. hon e så vacker också. Kan tänka på hennes drag som e från mamma brukar folk säga men för mig e dom väldigt olika. D e nåt med hennes läppar och näsa som jag älskar. Aja. Hon har alltid varit klassisk storasyster. Cool och jag va töntig. Hon kunde prata med killar tjejer Och barn. Jag kunde knappt prata med nån. Angående förra posten: hon va med under hela min abort och va mild och behaglig och PERFEKT. (Bild från tonåren)”

51 Likes, 2 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min syster Fridas födelsedag. När jag tänker på henne blir jag nästan alltid gråtfärdig.

51 Likes, 3 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min syster Fridas födelsedag. När jag tänker på henne blir jag nästan alltid gråtfärdig. Blir alltid förvånad över det. Brukar säga att det inte finns nån jag känner så mkt för som henne. O d e sant. Tror det är för att hon förstår och alltid försöker förstå mig trots att jag aldrig förstod eller försökte förstå henne under tonåren. Ska beskriva hur hon e: behaglig och mild, inkännande kanske d heter, d låter kanske lite men det är väldigt underskattade egenskaper för det är sånt man vill va nära. hon e så vacker också. Kan tänka på hennes drag som e från mamma brukar folk säga men för mig e dom väldigt olika. D e nåt med hennes läppar och näsa som jag älskar. Aja. Hon har alltid varit klassisk storasyster. Cool och jag va töntig. Hon kunde prata med killar tjejer Och barn. Jag kunde knappt prata med nån. Angående förra posten: hon va med under hela min abort och va mild och behaglig och PERFEKT. (Bild från tonåren)”

Tora Rydelius on Instagram: “ the Love”

27 Likes, 2 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “ the Love”

Tora Rydelius on Instagram: “Min syster Ellen är gravid med …

Tora Rydelius on Instagram: “Min syster Ellen är gravid med Min son!!! Eller d e hennes såklart men alla med syskon vet att man lever Med dom. Man blir aldrig avundsjuk och man unnar dom allt, som om det vore en själv. Så det är mitt barn. Och den brås på mig sa hon: långsam, seg och rör sig lite.”

63 Likes, 2 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min syster Ellen är gravid med Min son!!! Eller d e hennes såklart men alla med syskon …

64 Likes, 2 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min syster Ellen är gravid med Min son!!! Eller d e hennes såklart men alla med syskon vet att man lever Med dom. Man blir aldrig avundsjuk och man unnar dom allt, som om det vore en själv. Så det är mitt barn. Och den brås på mig sa hon: långsam, seg och rör sig lite.”

Tora Rydelius on Instagram: “Humör igår: sigge på coachella”

11 juli 2021 — 114 Likes, 4 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Humör igår: sigge på coachella”

Tora Rydelius on Instagram: “Min bästa vän anton fyller år. 27 …

Tora Rydelius on Instagram: “Min bästa vän anton fyller år. 27. Tar alla tillfällen att förklara för världen hur han är. De fem åren vi känt varandra är han den enskilt största anledningen till min lycka och utveckling. Han har en del i allt som är positivt. Han får typ mitt liv att fungera och drar ett så tungt lass i det. Och jag hoppas att jag iaf ger tillbaka en liten del av det, att jag också lyckas hålla honom över ytan ibland. Han är mitt största fan, och jag är hans. Är oändligt tacksam för att du ville bli min vän och att du, trots att jag försökt såra dig många gånger, har stannat kvar. Ingen är lojal som han.”

59 Likes, 4 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min bästa vän anton fyller år. 27. Tar alla tillfällen att förklara för världen hur han …

59 Likes, 4 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Min bästa vän anton fyller år. 27. Tar alla tillfällen att förklara för världen hur han är. De fem åren vi känt varandra är han den enskilt största anledningen till min lycka och utveckling. Han har en del i allt som är positivt. Han får typ mitt liv att fungera och drar ett så tungt lass i det. Och jag hoppas att jag iaf ger tillbaka en liten del av det, att jag också lyckas hålla honom över ytan ibland. Han är mitt största fan, och jag är hans. Är oändligt tacksam för att du ville bli min vän och att du, trots att jag försökt såra dig många gånger, har stannat kvar. Ingen är lojal som han.”

Tora Rydelius on Instagram: “Ingen aning”

68 Likes, 19 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Ingen aning”

Tora Rydelius on Instagram: “Några tankar jag hade inatt ”

Tora Rydelius on Instagram: “Några tankar jag hade inatt 😏😛”

30 aug. 2019 — 115 Likes, 13 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Några tankar jag hade inatt ”

119 Likes, 13 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Några tankar jag hade inatt 😏😛”

Tora Rydelius on Instagram: “Sätt upp mål för dig själv och …

17 mars 2019 — 41 Likes, 3 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Sätt upp mål för dig själv och jobba mot dom. låt ingen hindra dig på …

Tora Rydelius on Instagram: “Har fixat mig. Gör aldrig d när …

Tora Rydelius on Instagram: “Har fixat mig. Gör aldrig d när jag e ledsen, så ni kan ju gissa mitt humör nu!!!!!!!!”

13 sep. 2019 — 70 Likes, 5 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Har fixat mig. Gör aldrig d när jag e ledsen, så ni kan ju gissa mitt …

72 Likes, 5 Comments – Tora Rydelius (@10gemensamma) on Instagram: “Har fixat mig. Gör aldrig d när jag e ledsen, så ni kan ju gissa mitt humör nu!!!!!!!!”

Keywords: tora rydelius instagram